Nieuw

Voor organisaties (boek deze activiteit)

Dansatelier

In een dansatelier krijgt een danser de kans om met een groep jonge dansers een creatie van een choreograaf te herwerken. Hierdoor wordt de danser gestimuleerd om het oorspronkelijke bewegingsmateriaal, de verhaallijn, het concept, de artistieke keuzes,…. kritisch onder de loep te nemen.

Ook organiseren we een gesprek tussen de originele choreograaf en de danser voor feedback en als reflectiemoment. Op die manier zijn we overtuigd dat elke danser meer creërende danser wordt.

Voorbeelden:

Through the Grapevine XS

Een jongerenproject gebaseerd op de voorstelling Through the Grapevine van Alexander Vantournout. Tijdens de creatie van dit duet ontstond het idee om een parallelle creatie te maken voor en door jongeren. Onder de vleugels van deze nieuwe creatie dook artistiek medewerker Emmi Väisänen met 12 meisjes tussen 12 en 16 jaar oud de studio in om hun eigen versie te maken van Through the Grapevine.

Through the Grapevine XS is een productie van not standing, Passerelle vzw, Dansstudio Indigo en Theater Malpertuis Tielt. Hierbij een korte video-impressie.

Rhythm Got Girls & Boys

In dit atelier ging Sarah Leenders  samen met de leelingen uit de Jong Talent-klassen van Conservatorium Kotrijk aan de slag.. Zij maakten hun interpretatie van Rhythm Got Girls van Judith Clijsters samen met de leerlingen uit de Jong Talent-klassen van Conservatorium Kortrijk.

WeAllGo Revisited

WeAllGo is een voorstelling die Benjamin Vandewalle & Vincenzo Carta samen met Passerelle maakte.  Kim Cras en Ine Naessens, twee dansers uit de  de originele voorstelling, gingen in opdracht van het Salto-festival aan de slag met dansers van Dansgroep Helios uit Menen.

Niet wat je zoekt?

Misschien is dit niet de workshop of het project dat je wenst te organiseren? Geen nood!

Interesse?

Vul onderstaand formulier in.
Wij contacteren je dan snel! 

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: