Nieuw

Kom kijken!
Voor Jongeren (doe mee)
Mis deze voorstelling niet!

Passerelle Take Over C-Mine

De Double Bill van Passerelle is een jaarlijkse double én blind date met aanstormend talent. Tijdens de Passerelle Take Over neemt jong danstalent C-mine over. Eén ticket, twee dansvoorstellingen en een inkijk in de werking van Passerelle in Limburg én Genk.

In de namiddag worden leerlingen van kunsthumaniora Genk en Hasselt ondergedompeld in een intensive workshop met choreografe Fora Virag. Om 20u openen we de avond voor het publiek.
Op het programma staat de première van de korte documentaire FRICTION en twee nieuwe dansproducties. 

FRICTION is een participatieve voorstelling gemaakt door onze Passerello’s, onze jongerenambassadeurs.  Ze onderzochten hoe mensen elkaar ondanks onenigheid, toch kunnen ontmoeten via beweging. In een korte documentaire geven ze je inkijk in hun proces. De Passerello’s zullen zelf ook aanwezig zijn op C-mine om je te verwelkomen.  

Na de documentaire presenteren we het werk van  Vera Tussing (Both, Two and Many) en Laura Vanhulle & Oliver Russell (Between you and me). Die danscreaties zijn het resultaat van een match tussen de jonge dansers en professionele choreografen. Het is een must see voor jongeren, jongvolwassenen en al wie door dansen gebeten is, en het kan daarenboven erg interessant zijn voor wie in februari 2024 wil deelnemen aan de audities voor aankomende voorstellingen in 2024.

Namen als o.a. Sidi Larbi Cherkaoui, Lisbeth Gruwez, Albert Quesada en Alexander Vantournhout gingen in het begin van hun carrière in zee met Passerelle.


Koop hier je tickets!!

Liever iets anders?

Misschien wil je deelnemen aan een andere workshop of ander project? Geen nood!

Deelnemen?

Reserveer nu!

Deze sessie is helaas voorbij. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer iets gelijkaardigs plaatsvindt? Geef ons een seintje!
No items found
Facebook
WhatsApp
Email

ARE YOU IN?

Volg Passerelle
op de voet en mis
geen enkele activiteit
of voorstelling meer!

Abonneer je meteen: